Акумуляторна батарея 70А FIAMM 7905184

3 773 

3 584 
 завтра
Виробник
FIAMM (Італія) Виробництво Італія
Каталоговий номер
7905184
Розміри (ДxШxВ), см:
27.00 x 17.50 x 22.50
Емкость (А/Ч)
70
Пусковой ток
540
Полярность
L+
Тип аккумулятора
Азія
Длинна
270
Ширина
175
Высота
225
Гарантія
24 місяці
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у м. Київ
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

Товарна група:
- Електрика та Освітлення Акумулятор

Про виробника FIAMM

Країна : Італія Логотип FIAMM

FIAMM Energy Technology — багатонаціональна компанія, що спеціалізується на виробництві та продажу акумуляторних батарей для автомобілів і промислових застосувань. Вона була створена після виділення підрозділу з виробництва свинцево-кислотних акумуляторів з групи FIAMM.

Щоб краще обслуговувати своїх клієнтів, FIAMM Energy Technology створила обширну мережу комерційних і технічних представництв у різних країнах, включаючи Італію, Німеччину, Великобританію, Словаччину, Францію, США, Іспанію, Дубай, Сінгапур і Китай. Крім цього, компанія має широку мережу імпортерів і дистриб'юторів, до складу якої входить понад тисячу співробітників.

Компанія зосереджена на виробництві тягових акумуляторів для електротранспорту та стартерних акумуляторів для автомобілів. В останні роки вона також почала виробляти акумулятори для мотоциклів, поряд з акумуляторами для легкових і вантажних автомобілів. FIAMM стала постачальником оригінального обладнання для провідних європейських автовиробників і співпрацює з великими гравцями в секторі стаціонарних акумуляторів, такими як SIP і Enel.

Відзначаючи своє 80-річчя, FIAMM Energy Technology продовжує активно займатися дослідженнями та розробками інноваційних технологій для накопичення та зберігання енергії, щоб задовольнити майбутні потреби в мобільності та безперервності енергопостачання.