Скло протитуманної фари MB Sprinter (W906) 06- (L) AUTOTECHTEILE 100 8402

460 грн.
 завтра
Виробник
AUTOTECHTEILE (Німеччина) Виробництво Німеччина
Каталоговий номер
100 8402
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у м. Київ
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Про виробника AUTOTECHTEILE

Країна : Німеччина Логотип AUTOTECHTEILE

Німецька компанія Autotechteile GmbH, заснована в 2007 році, визначається як надійний партнер на ринку запчастин для мікроавтобусів Mercedes Benz та Volkswagen.

Продукція Autotechteile GmbH завоювала популярність по всій Європі та активно проникає на ринок США.

Autotechteile відомий як визнаний мультибренд-пакувальник. У нашому асортименті представлені практично всі категорії продукції Autotechteile: елементи дверей, системи охолодження, гальмування, електрообладнання, деталі кузова, двигуна, оптики, підвіски, кермового управління, зчеплення, трансмісії та коробки передач для мікроавтобусів, а також для мінівенів Mercedes та Volkswagen. Запчастини цього бренду піддаються ретельній перевірці та, безперечно, гарантують довговічність служби.

Фахівці з багаторічним досвідом у галузі запчастин для комерційних автомобілів працюють над постійним розширенням асортименту. Знаходячись в постійному контакті з клієнтами, Autotechteile GmbH адаптує свій асортимент до зростаючих ринкових вимог.

Регулярний контроль якості продукції гарантує, що всі деталі перед введенням на ринок ретельно перевіряються та тестуються безпосередньо на автомобілях.

Сайт: https://autotechteile.eu/ru/index/