Капот AND 30823016

Виробник
AND (Україна) Виробництво Україна
Каталоговий номер
30823016

Про виробника AND

Країна : Україна Логотип AND

Виробник AND Parts - це український упаковщик автозапчастин, який співпрацює з одним із українських реселерів, переважно для автомобілів групи VAG. Як і більшість упаковщиків під своїм власним торговельним брендом, вітчизняні торговці роблять замовлення в Китаї, Туреччині, Румунії або в Україні. Деякі поставки AND Parts здійснюються безпосередньо зі складів Meyle та JP Group - бюджетних європейських виробників середньої якості.

Відгуки про запчастини AND різноманітні та неоднозначні. Хвалять фільтри та труби AND Parts, але придбання більш складних і дорогих деталей AND може бути ризикованим з точки зору втрат через низьку якість виробництва або брак. Пам'ятайте, що купуючи запчастини від упаковщика, завжди існує певний ризик. Ви можете отримати ідеальну запчастину, яка служитиме довго, але також може потрапити на брак або просто деталь з низьким ресурсом.

Оригінальні деталі AND Parts - це особлива гордість бренду. У 2022 році асортимент AND Parts поповнився новою лінійкою деталей оригінальної якості. Ці комплектуючі виготовляються на заводах, що спеціалізуються на виробництві оригінального обладнання. Гарантія на такі деталі становить 2 роки.

Сайт: http://autonovad.ua/index.html?id=9326