Захист ременя ГРМ AIC 57969

Виробник
AIC (Німеччина) Виробництво Німеччина
Каталоговий номер
57969
Сторона встановлення
зверху

Застосовність

Товар підходить до марок/моделей авто :
- Audi: 100, 80
- Seat: Cordoba, Ibiza, Toledo
- Volkswagen: Caddy, Golf, Jetta, Passat, Polo, Transporter, Vento

Про виробника AIC

Країна : Німеччина Логотип AIC

Протягом понад чотирьох десятиліть компанія Jürgen Liebisch GmbH, виступаючи під торговою маркою АІС з 2004 року, успішно постачає автомобільні запчастини на всій території Європи. Історія бренду АІС розпочалася з невеликої команди з двох співробітників, а завдяки високій якості продукції та надзвичайному рівню обслуговування, АІС досягли статусу міжнародного партнера.

"Висока якість. Велика цінність." - саме на цих принципах базується діяльність компанії. З моменту заснування, АІС продовжує розширюватися та вдосконалюватися. На сьогоднішній день у портфелі компанії більше сотні товарних груп та тисячі найменувань.

АІС пропонує розмаїтий вибір продукції, включаючи гальмівні компоненти, елементи рульового управління та трансмісії, а також запчастини до систем обігріву та охолодження, елементи електроніки та деталі кузова автомобіля.

Запчастини від АІС отримали значний визнання завдяки своїй надзвичайній якості. Деякі досвідчені водії обирають саме їх, перевірені часом, перед оригінальними деталями. Це свідчення ідеального співвідношення "ціна - якість".

Контроль якості в компанії АІС реалізується на різних рівнях, відповідно до внутрішніх стандартів компанії та вимог німецької технічної експертної організації TÜV Süd.

Інноваційність є однією з ключових переваг компанії. Кожен працівник АІС - відданий автолюбитель. Якщо працівник виявляє, що деталь може бути поліпшена, компанія вносить необхідні зміни та виводить новий продукт на ринок, часто опережаючи конкурентів.

Такий підхід призвів до створення простіших установочних віконних регуляторів, більш тихих паливних насосів та масляних піддонів з оптимізованим стоком. АІС продовжує прагнути до інновацій, завдяки чому вони залишаються лідерами у своєму сегменті ринку.

Сайт: https://www.aic-germany.de/

Аналоги "57969 AIC":

0 відгуків
63  грн  сьогодні
Артикул:
1112400400
JP GROUP
Придбати Код: 693130-42
Сторона встановлення: позаду, зверху
Колір: чорний
Дотримуватись сервісної інформації:
Вага [кг]: 0.03
Необхідна кількість: 1
Топ продажів
0 відгуків
75  грн  сьогодні
Артикул:
109109
TOPRAN / HANS PRIES
Придбати Код: 551965-37
Сторона встановлення: зверху, всередині
Матеріал: полімерний матеріал
0 відгуків
105  грн  сьогодні
Артикул:
24502
FEBI BILSTEIN
Німеччина
Придбати Код: 37543-7
Колір: чорний
Сторона встановлення: позаду, зверху
Вага [кг]: 0.03
Дотримуватись сервісної інформації:
Необхідна кількість: 1
Матеріал: полімерний матеріал

Оригінальні номери

VAG:
026109173A